Vergoeding en tarief

Ik heb contracten de vrijwel alle grote verzekeraars (en de kleine die daar onder vallen): Zilveren Kruis, DSW, CZ en Zorg en Zekerheid. Een overzicht van de verzekeraars vindt u onder https://www.zorgwijzer.nl/faq/welke-zorgverzekeraars-zijn-er

Met de VGZ en Menzis heb ik geen contract. Behandeling door een GZ psycholoog wordt echter wel vergoed door de VGZ. Voor vergoeding is er altijd de voorwaarde dat u een verwijsbrief voor de Basis GGZ heeft van uw arts.  Voor behandeling in de Basis GGZ,  met of zonder contract, geldt voor iedereen het wettelijke eigen risico. 

Tarief

Het tarief voor niet gecontracteerde zorg is 95 euro per gesprek van 50 minuten.  Dit bedrag is gebaseerd op de actuele NZA tarieven. Hoe dit tarief tot stand komt wordt verder op beschreven.

Hoe vaak u komt is afhankelijk van uw situatie, uw eigen wensen en mijn idee over de problematiek.  Over het algemeen wordt u de eerste drie keer wekelijks gezien en daarna, afhankelijk van het probleem, een keer in de veertien dagen.

Na elk gesprek ontvangt u van mij een factuur. Wanneer de behandeling is afgerond ontvangt u een overzichtsnota met alle benodigde gegevens om te kunnen declareren. U dient deze nota zelf in te sturen naar uw zorgverzekeraar!

Indien u verhinderd bent kun u de afspraak 48 uur van te voren annuleren. Zonder tijdig annuleren wordt de helft van de kosten in rekening gebracht.Voor een klacht kun je terecht bij de klachtencommissie van het de NVGzP
https://www.nvgzp.nl/wp-content/uploads/2020/04/klachtenregeling-NVGzP-voor-cli%C3%ABnten.pdf

%d bloggers liken dit: